Thankz | About
15318
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15318,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

THANKZ, CONCEPT BY LEMEA

Nadat het een tijdje op de plank lag en met een lichte aansporing van online uitvaart magazine rememberme.nl, hebben wij, van LEMEA,  ons plan uitgewerkt: een ludiek en liefdevol rouwbedankje om aan je gasten na een uitvaart mee te geven.

Een kraft envelopje met een persoonlijke bedrukking en gevuld met bloemzaadjes naar wens. Zo kunnen de vergeet-me-nietzaadjes, eenmaal thuis, uit het envelopje gehaald worden en aan de hand van een zaai-omschrijving met liefde gezaaid worden ter herinnering aan de overledene.

 

Natuurlijk is de wat vrolijkere tegenhanger van dit rouwbedankje: het trouwbedankje al snel geboren. Let love grow en Spread the love is de allerbeste motivatie, die je als bedankje mee kunt krijgen na een geslaagde huwelijksdag.

 

Ook de relatiegeschenk-variant is een ludieke en trendy versie van dit bedankje. Zo kun je bijvoorbeeld en zakje laten bedrukken met ‘het groene hartje’ en daaronder de tekst: Waar is het gras groener? Gevolgd door je bedrijfslogo. Bij een volgend bezoek kun je je klant vragen hoe het met het gras staat? En reageren, dat het gras altijd groener is, daar waar je het water geeft. (wil je dat je bedrijf groeit, dan zal tijd en energie een goede stap in de juiste richting zijn;-))

thankz-trouwbedankje-bloemzaadjes-letlovegrow